Erfaringer – Erhverv og uddannelse

Danmarks Jægerforbund

2015 – : Digital kommunikationskonsulent.

Ansvarlig for digitalt indhold på www.jaegerne.dk, Facebook, Instagram, YouTubeLinkedIn og Instagram. Ansvarlig for den digitale formidling. Forfatter til nyheder, reportager, fagligt indhold, politiske budskaber, ja, alt indhold en moderne grøn organisation kan producere. Tænker over og implementerer små broer mellem det digitale på jaegerne.dk og det analoge i Jæger. Tager små videoer, redigerer dem og sætter dem fri på internettet. Laver long reads, tager billeder, SEO-optimerer, diskuterer politisk kommunikation, udfører politisk kommunikation, giver konsulentbistand til projekter i huset, der skal have fyldt den digitale og kommunikative værktøjskasse.

Jeg er den digitale alt muligmand, som løser – eller finder en løsning – på de digitale problemer. Jeg er ham, der skriver svære emner om til skarpe nyheder og personlige historier til nærværende reportager.

Århus Stiftstidende

10/2014: journalistvikariat.

Indgik i det daglige redaktionsarbejde. Udviklede, researchede, udførte og skrev en tema-serie om Aarhus Universitet. Serien løb over fem dage i avisen og er samlet i en e-paper. Skrev i samarbejde med to andre en forsidehistorie om Vækstfonden.

01/2013 – 01/2014: Webassistent.

Vækkede stiften.dk om morgnen og afløste som online journalist. Arbejdede i artikelindskrivningssystemet Saxo og cms’et Bond. Arbejdede selvstændigt. Stod derudover for papiravisens daglige tilbagebliksspalte “Sejrs Sedler”.

08/2012 – 12/2012. Praktikant.

Praktikken var delt i to forløb: et hovedforløb på selve avisen og et sideforløb på aOa.dk. Arbejdede som skrivende journalist: Artikelskrivning, kildekontakt, idéudvikling, sparring, fotografering og researcharbejde. Arbejdede digitalt og analogt. Derudover tilknyttet aOa.dk med arbejde i pågældende cms’et Bond, på sociale medier, med SEO, med produktion af content og med løbende kontakt til potentielle annoncører med henblik på relevante historier.

OnsdagsAvisen, Horsens

 10/2011 – 07/2012. Filmskribent.

Skrev en ugentlig filmside med anmeldelser, interviews, omtaler, genreindsigt og anbefalinger. Dækkede Skanderborg Festival 2012 med foto og ord.

Studiearbejde, Aarhus

01/2011 – 12/2012. Butiksmedarbejder, Games.

Arbejdsopgaver: åbning/lukning af butik, kundebetjening, bestilling af varer, udpakning af varer, opstilling af udstillinger, rådgivning af kunder indenfor brætspil, yoyo, billard, havespil o.l, oplæring af nye ansatte, lagerstatus, optælling af kasseapparat,pakning og håndtering af internetordre, opdatering af Facebook-side.

08/2008 – 06/2010. Bartender, Universitetsbaren.

Arbejdsopgaver: Kundebetjening, kendskab til og rådgivning i barens over 100 forskellige øl, 20 whiskyer og 10 Rom, optælling af kasse, oplæring af nye ansatte, hygiejnebevis, musikbooking, rengøring, afrydning, åbning, lukning af bar.

2006 – 2007. Lærervikar, Katrinebjergskolen.

Undervisning af almindelige- og specialklasser i alle slags fag og over alle klassetrin

Ungdomsarbejde, Midtjylland + Grønland

1997 – 2006. Pædagogmedhjælper, værnepligtig i søværnet (Grønland),  arbejdsdreng, flaskedreng, reklame- og avisomdeler.


Jeg har igennem det meste af mit liv uddannet mig. Det har givet mig følgende ballast.

Aarhus Universitet

09/2012 – 01/2014. Kandidat i analytisk journalistik, Cand.public.

Skrivning af speciale: ”Multimedier i onlinejournalistik” (bedømt til karakteren 12), idéudvikling, planlægning og udførelse af journalistisk tur til Sønderborg (for at dække begivenheder i og beskrive byen og dets kandidatur til Europæisk Kulturhovedstad, 2017), idéudvikling, planlægning og udførelse af stor analytisk journalistisk historie/reportage om hjemmeværnet (karakter: 12), praktisk og teoretisk arbejde inden for alle journalistiske genrer, studerede journalistikkens rolle i samfundet, studerede kommunikation (fokus på innovativ og digital kommunikation).

09/2006 – 07-2012. Bachelor i historie, sidefag i film og tv + første del af kandidaten i historie og Film/TV.

Arbejdede både kildenært og med de store linjer i verdenshistorien, studerede indgående den historiske metode – kilde kritik, studerede moderne historiebrug. Bachelor i tilbagelevering af museumsgenstande.

Idéudviklede, skrev, producerede og redigerede med tre medstuderende: kortfilm, informercials og videoer målrettet de sociale medier. Studerede den visuelle formidling af den gode historie i både teori og praksis.

Ungdomsuddannelse, Silkeborg Gymnasium

08/2000 – 07/2003. Sproglig student.

Folkeskole

08/1999 – 07/2000. Samsø Efterskole, 10. klasse.

08/1990 – 07/1999. Frisholm Skole, Them, 0. – 9. klasse.