Erfaringer

Jeg har relevant erhvervserfaring fra Århus Stiftstidende, aOa.dk og OnsdagsAvisen. Og så har jeg en kandidatuddannelse i formidling og en bachelor i historie og film/tv fra Aarhus Universitet.

Min profil peger på et job som kommunikationsmedarbejder. Her vil jeg være en skarp og opdateret medarbejder på de digitale platforme. Jeg kan bidrage med relevant indhold, der skaber engagement og aktivitet på hjemmesider og sociale medier. Min force er blandt andet at formidle kreativt og sanseligt. Mit kendskab og mine erfaringer fra den danske mediescene, gør mig også relevant som din kommende pressemedarbejder og som formidler til analoge medier. Blandt andet har jeg erfaring med at formidle videnskabelige emner på en let forståelig og fordøjelig måde.

Hvis du klikker her, kan du se en komplet oversigt over min omvendte kronologiske færden på arbejdsmarkedet og i uddannelseslivet.